Om oss

Butikk

Å besøke vår butikk på Halsøy ved Mosjøen skal være både inspirerende og ideskapende. Enten du er opptatt av snøscooter, hytte, isfiske, turgåing eller ønsker ideer og inspirasjon, vil du finne en innholdsrik butikk med et vareutvalg som er tilpasset årstidene.Du vil også finne utvalgte kolleksjoner av varme vinterklær og et bredt spekter utstyr tilknyttet fritid. I våre moderne og oversiktlige butikklokaler har vi alltid et bredt utvalg av nyheter til ulike fritidsformål.

Vi har også utstilt både snøscootere, bobiler og campingvogner. Dersom du er ute etter å komplettere utstyr som du allerede har, kan vi bistå med råd og veiledning. Ønsker du reparasjoner eller vedlikehold har vi et serviceverksted med et unikt lokalt delelager. Vi har lang erfaring fra bransjen og vil bruke vår erfaring slik at du får de riktige rådene og velger den beste løsningen tilpasset ditt behov.

Unik Bransjeerfaring

Fritidssentret as ble startet i 1978. I de årene som er gått siden oppstarten har vi bygd opp bedriften bit for bit. I dag fremstår anlegget på Halsøy som topp moderne med et varespekter, som både er mangfoldig og spennende. Vi har rendyrket fritidskonseptet og har utviklet en virksomhet med et mangfold, som tilfredsstiller den mest kresne på jakt etter fritidsutstyr. Hos oss finner du alt fra bobiler, campingvogner og snøscootere, til ledninger, hyttetoalett, brytere, kokeutstyr, varme klær, campingmøbler, ulike typer kjøleskap, kjølebokser og mye mer. Med mange tiårs bransjeerfaring kan vi bistå med råd, alt etter ditt behov. Vi har i tillegg bygd opp et solid serviceapparat, som står klare til å hjelpe deg dersom det skulle oppstå tekniske problemer.

Fritidssentret AS